I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Høydepunkt

Oversikt over hva vi har oppnådd

CO2-reduksjon

 • Det langsiktige målet å redusere fossilt CO2-utslipp med 20% sammenlignet med oppstartsåret 2005, har blitt nådd med en relative reduksjon på 21% innen utgangen av 2013.

Sertifikater

 • Chain of Custody.  I dag er 91% av Smurfit Kappas konverteringsbedrifter sertifisert Chain of Custody, noe som overgår gruppens langsiktige forpliktelse om å nå 90% i løpet av 2015.
 • Sertifisert emballasje.  Nær 90% av vår emballasje produsert i Europa kan erklæres som Chain of Custody-sertifisert.  Så snart sertifiseringen er fullført i våre bedrifter i Venezuela innen slutten av 2014, er situasjonen den samme for våre produkter i Amerika.

ISO Sertifikat

 • Våre papirfabrikker i Argentina, Bernal og Coronel Suarez samt papirfabrikken I Valencia, Venezuela, fikk sine ISO 14001 sertifikat på miljøvennlig styring i 2013.
 • Fem av våre papir- og kartongfabrikker i Tyskland og Nederland (Baden Karton, Herzberger, Zülpich, CD Haupt og Roermond) og vår bølgepappfabrikk i Atlacomulco i Mexico ble ISO 50001-sertifisert for sine energi-styringssystem.
 • Innen slutten av 2013, er 92% og 22% av våre bedrifter sertifisert henholdsvis ISO 14001 og ISO 50001.

Reduksjon av COD Utslipp

 • Globalt sett, har våre bedrifter i 2013 ved å slippe ut overflatevann, redusert COD-utslipp med 0,4% pr. tonn papir og kartong sammenlignet med 2012.

Investering i CO2-reduksjon

 • Ny kalkovn i vår Cali papirfabrikk, Colombia, i mars 2013, reduserte fossilt CO2-utslipp med 13.000 tonn årlig.
 • Ny CHP i vår Barranquilla papirfabrikk I Colombia, er i full drift siden august 2013, og har redusert fossilt CO2-utslipp med 13.000 tonn årlig.
 • Ny CHP kom i drift ved vår Hoya papirbedrift I Tyskland i 2. kvartal 2014, og har fullført et flerårig investeringsprosjekt som reduserer fossilt CO2-utslipp med 15% pr. tonn.

Regler for god forretningsførsel

 • En gjennomgående bevissthetskampanje i gruppen er å informere alle ansatte om de grunnleggende prinsippene i reglene som ble innført i løpet av 2013 og vil bli fullført innen utløpet av 2014.

Bærekraftig emballasje

 • Ved Smurfit Kappas Innovasjonsarrangement, blir priser for de mest kreative, bærbare løsninger innen prosess, produkt, leveringskjede og sosialt engasjement gitt som en del av våre toårige priser innen bærekraft.  I Amerika, blir også priser gitt ved deres Innovasjons- og Bærekraft-arrangement innen kategorier som inkluderer miljø, produkt-/prosessforbedringer, sosialt engasjement og sikkerhet.

Opprinnelse

 • CRP Print and Packaging inngikk i gruppen i oktober 2013.  Dette UK-baserte firmaet spesialiserer seg i litho-laminert emballasje, 3D utstillingsprodukt, høykvalitets-preprint, emballasje for mat og tunge produkter. Bedriften har ca. 220 ansatte og vil operere under navnet Smurfit Kappa CRP. 

Vann

Siden vår forretningsvirksomhet er avhengig av en naturressurs, er både tilgjengelighet på vann og innvirkningen på vårt vannforbruk ytterst viktig for oss.

Lær mer om kontroll av vann