I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Tony Smurfit utpekt som konsernets nye CEO.

​1 May 2015

Smurfit Kappa Group, en av verden største integrerte produsenter av papirbaserte emballasjeprodukter, med operasjoner i Europa og på det amerikanske kontinent, kunngjør i dag at Gary McGann, gruppens CEO, vil gå av 31. august 2015. Styret har utpekt Tony Smurfit, President og CEO, som konsernets CEO Designate til å etterfølge McGann 1. september 2015.

Liam O’Mahony, SKG-styreformann, sier:

Gary har ledet endringen av Smurfit Kappa siden han ble utnevnt til konsernets CEO i

2002. Under hans ledelse har konsernet blitt over dobbelt så stort, styrket stillingen som leder på det europeiske markedet, økt gruppens tilstedeværelse i Latin-Amerika og gjenerobret det nordamerikanske markedet. Han ledet også konsernets tilbaketur til aksjemarkedet i 2007, med det som var den største kapitalinnhentingen i sektoren globalt sett. Gary er også anerkjent innen bransjen og i finansmarkedet som en enestående CEO i vår sektor. Styret er takknemlig for det store bidraget han har gitt ved å lede konsernets vekst og utvikling de siste 13 årene. 

Vi er veldig glade for å ha en erfaren leder som Tony Smurfit til å etterfølge Gary som CEO. Tony er en anerkjent bransjeleder og en effektiv teambygger. Som CEO har han vært sentral med tanke på konsernets resultater og strategiske utvikling. Både Gary og Tony skal fortsette å samarbeide tett i de neste fire månedene for å sikre en smidig overgang.” 

Tony Smurfit, konsernets CEO Designate, sier:

"Det er en stor ære å ta i mot tilliten styret har gitt meg, og målet mitt er å bygge videre på teamets enestående bidrag under Garys ledelse. Vi har en klar visjon for Smurfit Kappa og et svært anerkjent, resultatorientert ledelsesteam som skal opprettholde denne visjonen. Vårt sterke balanseregnskap og evnen til å skape kontantstrøm gjør det mulig for oss å fremskynde utviklingen mot et enda bedre, markedsstyrt og kundeorientert emballasjeselskap.”

Gary McGann, konsernets CEO, sier:

“Det har vært et privilegium å lede Smurfit Kappa-konsernet som CEO. Jeg er stolt over å ha hatt den fulle støtten av det profesjonelle teamet vårt. Jeg er overbevist om at dette teamet vil opprettholde vår visjon som de mest respekterte og innovative leverandørene i våre markeder, og som konsekvent gir den beste avkastningen i bransjen. Jeg er stolt over å ha vært en del av konsernet under denne fantastiske reisen, og er glad for å kunne gi jobben videre til Tony Smurfit, som jeg også vil gratulere. Jeg er sikker på at Tony og teamet vil føre konsernets resultater til enda høyere nivåer og enda større suksess i årene fremover.” 

Tony Smurfit utpekt som konsernets nye CEO.