I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa Venezuela tar kundeservice til neste nivå

Å arbeide sammen med en kunde er ikke bare en kommersiell bestrebelse. Det handler om å bygge et gjensidig fordelaktig forhold som går mye lenger enn markedsutvikling.

For eksempel har mølle-avdelingen av Smurfit Kappa Venezuela vært svært vellykket i å hjelpe sine kunder med å forbedre deres egen helse og sikkerhet. 

Tilbakemeldingen fra søramerikanske kunder har vært utmerket. De verdsetter tiden, kreftene og kompetansen som Smurfit Kappa Venezuela legger i å fremme sikkerhet og utdanning. Programmet har pågått i nesten tre år, og har blitt en månedlig rutine.   

Sikkerhet er et viktig tema innen Smurfit Kappa Venezuela, som er demonstrert av de regelmessige sikkerhetskontrollene på arbeidsplassen, månedlige sikkerhetstemaer, seminarer og transportsikkerhetsvurderinger.

 

 Salgs- og kundeserviceavdelingen har forlenget Smurfit Kappas filosofi på sikkerhet til sine kunder ved å tilby opplæring og utveksling av beste praksis. Foruten å utvikle tettere relasjoner med kunder, er hovedmålet for dette initiativet å ytterligere forbedre forsvarlige arbeidsforhold for Smurfit Kappa Venezuelas kunder.

Nasjonale og lokale kunder verdsetter tiden, kreftene og kompetansen som Smurfit Kappa i Venezuela legger i å fremme sikkerhet og utdanning. 

Smurfit Kappa Venezuela tar kundeservice til neste nivå