I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa åpner veien til fremtiden

19 June 2014


I dag lanserer Smurfit Kappa, en av verdens ledende emballasjebedrifter, en ny global merkevare i 32 land.

 

Den nye strategien kalles "Open the future" og fokuserer på innsikt og innovasjon, to viktige konkurransefortrinn i "sannhetens øyeblikk” (øyeblikket når forbrukerne velger en merkevare fremfor en annen) “Open the future" inneholder blant annet emballasjebransjens mest avanserte innsiktsprogram, og Smurfit Kappa vil i tillegg etablere et nytt nettverk av opplevelsessentre for kunder over hele verden.

I forbindelse med den nye strategien lanseres også en ny global merkevarekampanje som beviser Smurfit Kappas nye satsing på innsiktdrevne løsninger. Kampanjen er basert på selskapets globale erfaring av emballasje, papir og bærekraft.

Den nye merkevarestrategien er et resultat av et 12-måneders langt globalt utviklingsprogram som under ledelse av verdens fremste B2B-spesialister, har kartlagt hva bedrifter virkelig trenger og hva de ønsker fra emballasjeindustrien. Undersøkelsen involverte kunder, leverandører og investorer, men også Smurfit Kappas egne ansatte i Europa og på det amerikanske kontinentet.

 

  Gary McGann, Group Chief Executive Officer i Smurfit Kappa uttalte:
 

“ Verden for globale merkevarer har blitt mer utfordrende og full av muligheter for de som foretrekker og anvender nye ideer, nye teknologier og nye trender. Vi er ikke annerledes. Vår tilnærming til innovasjon har sine røtter i den dypeste innsikt, og speiler behovet hos våre kunder."

Den nye merkevarestrategien blir presentert med høyprofilert kundeservice- og innovasjonsprogram som viser en ny basis for industrien. Et eksempel er lanseringen av et skreddersydd innsiktsprogram utviklet spesielt for emballasjeindustrien.  Programmet vil gi en dypere forståelse av ulike forbrukermarkeder, adferd og trender enn det vi tidligere har hatt tilgang til.

Smurfit Kappa bygger også nye nettverk av opplevelsessentre for kunder i sine hovedmarkeder. Det vil bli åpnet et internasjonalt senter ved Amsterdams flyplass, Schiphol. Her kan kunder sammen med våre eksperter delta i workshops og over flere dager fordype seg i markedsinnsikter og emballasjeinnovasjoner som vil bidra til økt lønnsomhet. Satellitt-versjoner av senteret vil bli introdusert i andre større markederversjoner av senteret vil bli introdusert i andre større markeder

.“Open the future” blir til liv gjennom en ny dynamisk webside der en rekke videoer viser hvordan kunder fra forskjellige deler av verden har samarbeidet med Smurfit Kappa for å skape innovative løsninger og kommersiell suksess. Den nye websiden kan besøkes på www.openthefuture.no og vil bli jevnlig oppdatert med nytt innhold gjennom året.

Gary McGann legger til:

"Levering av kreative og fremtidsrettede løsninger for merkevarene har alltid vært en del av vårt DNA. I dag tar vi dette til et nytt nivå med engasjement til å få bedre innsikt i våre kunders verden og å levere vekst gjennom innovasjon.

Vår industri trenger å se utover våre kunders umiddelbare behov for å forstå hva som virkelig er deres forretning og deres marked, og hvor fremtidige muligheter ligger. Først da kan vi ha troverdighet, levere kreative løsninger og skape muligheter til å vokse inn i fremtiden". 

Klikk her under for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa åpner veien til fremtiden