I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa fikk tildelt prisen «Philips Lighting – Quality and Sustainability Excellence Award».

​ 25 April 2016


Smurfit Kappa har fått utmerkelse for sin innovasjon, ekspertise og engasjement ved å oppnå de høyeste standarder for bærekraft fra sin partner gjennom mange år, Philips, og er derfor «Continuous Improvement Supplier of the Year 2015».  Smurfit Kappa fikk tildelt prisen «Philips Lighting – Quality and Sustainability Excellence Award».

award.jpgSmurfit Kappa har uavbrutt støttet Philips siden 1954 gjennom endring av markedet og støtte til krav fra kjedene.  Philips has 23 enheter over hele verden.  Da de presenterte tildelingen, beskrev Philips sitt mangeårige samarbeid med Smurfit Kappa som virkelig etablert og de er «den eneste strategiske og globale leverandør innen emballasje» og gir «kontinuerlig støtte i utvikling, verdiskapning, innovasjon og bærekraft». 

Denne utmerkelsen beviser Smurfit Kappas kontinuerlige arbeid med bærekraft.  De garanterer at 100% av alt som leveres til Philips er merket «Chain of Custody», fra sporbare og bærekraftige kilder garantert under FSCÒ, PEFC og SFI, og forplikter seg til å redusere CO2 med 25% samt organisk innhold i vann med 33% innen 2020.

Prisen anerkjenner også Smurfit Kappas kontinuerlige engasjement mot en sirkulær økonomi der målet er 100%.  Et antall av bedriftene er allerede blitt kvalitfisert.  Dette er i tillegg til målet på 98,2% der alt materiale er resirkulerbart.

Utmerkelsen setter også fokus på det ekstraordinære arbeid som Smurfit Kappa Foundation gjør.  Målet er å bidra til å gjøre slutt på fattigdom og avhengighet som eksisterer enkelte steder der de har bedrifter.  Dette gjøres ved å investere i forskjellige sosiale prosjekter.

Alberta Zawadzka, Global Packaging Competence Manager Philips, uttalte:  “Philips har gitt Smurfit Kappa utmerkelsen for deres ekspertise i bærekraftige løsninger, og deres proaktive støtte i å optimalisere kostnader i leverandørkjeden ved å levere utmerket kvalitet og service hver dag.  Prisen bekrefter at det mangeårige partnerskapet fortsetter og vi ser frem til sammen å intensivere vårt globale samarbeid.

«Vi er takknemlige for tildelingen av denne utmerkelsen fra vår mangeårige samarbeidspartner Philips.  Den er et bevis på at verdien av samarbeidet så vel som vår kreativitet og engasjement viser nye veier for begge firmaer til felles støtte i arbeidet med å bli enda mer bærekraftige», sa Tony Smurfit, Group CEO Smurfit Kappa.

Smurfit Kappa fikk tildelt prisen «Philips Lighting – Quality and Sustainability Excellence Award».