I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa lanserer ny InnoBook

t

​24 April 2013

Smurfit Kappa har lansert en ny og forbedret InnoBook. Porteføljen med kreative ideer for emballasje gir nå kundene flere muligheter enn noensinne og dekker de aller fleste behov.


InnoBook konsulteres mer enn 400 ganger i døgnet av mer enn 250 Smurfit Kappa-eksperter over hele verden. Målet er å betjene behovene til selskapets tusener av kunder. Med en portefølje på over 4 800 design som kontinuerlig er på lager, byr dette dynamiske verktøyet på inspirasjon og innovasjon og støtter den kreative prosessen både for Smurfit Kappas designere og kunder.

Den nye versjonen, som ble lansert i april 2013, beholder kvalitetene i det opprinnelige InnoBook-konseptet og er den mest interaktive utgaven så langt. Kundene kan nå vise 3D-design og dra nytte av funksjoner som videoer med monteringsinstruksjoner.

Tony Smurfit, Chief Operations Officer hos Smurfit Kappa, fastslo følgende: "Den nye versjonen av InnoBook er en spennende utvikling for oss. Målet vårt er å kontinuerlig kunne tilby kundene våre best mulig service og hjelpe dem med å komme raskt i gang med designprosessen for emballasjen. Den gjør at kundene våre fortsatt har tilgang til et stort designutvalg, som fortsetter å øke hver dag, men på en mer interaktiv måte enn før. Vi håper at dere er like begeistret over dette som vi er!"

Smurfit Kappa lanserer ny InnoBook