I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa går sammen med ESTL, ingeniører innen logistikk

15 July 2014

Smurfit Kappa lanserer et nytt og eksklusivt samarbeid med ESTL, en global markedsleder innen sikker levering av varer og sørger for den komplette pakken med kompetanse for kundenes emballasje, transport, sikkerhet og logistikkbehov.

Dette eksklusive partnerskapet innebærer at for første gang kan merkevareeiere utvikle de mest innovative og kostnadseffektive emballasjeløsningene i forbindelse med både Smurfit Kappas optimaliseringsverktøy, som for eksempel Pack Expert – som analyserer over 20 000 forsyningskjeder årlig – og ESTLs strenge transporttester for å sikre at produktet kommer trygt frem til kjøperen uten unødig overpakking. 
Med 4 % av alle leverte varer skadet ved ankomst, er pakking av et produkt for å sikre at det er beskyttet under transport viktig.  Men dette kan ikke lenger gå på bekostning av å skille seg ut på hyllen eller å være lett å åpne.  Smurfit Kappas partnerskap med ESTL gir kundene en "one-stop-shop" for enestående vitenskapelig kunnskap og innsikt. Dette gir den aller beste emballasjeløsningen for sikker levering av deres produkt og samtidig levere for merkevareeiere, markedsførere, innkjøpere og logistikkeksperter. 
Dette er første gang at disse to spesialkompetansene har blitt brakt sammen.  De gir Smurfit Kappas kunder den dypeste innsikten i papir- og pappemballasje sammen med transport, sikkerhet og logistikkoptimalisering.  Videre sikrer det at produkter kommer trygt frem og Dette er første gang at disse to spesialkompetansene har blitt brakt sammen.  De gir Smurfit Kappas kunder den dypeste innsikten i papir- og pappemballasje sammen med transport, sikkerhet og logistikkoptimalisering.  Videre sikrer det at produkter kommer trygt frem og reduserer også kundens kostnader og ressurser da de ikke lenger trenger å hente inn disse kompetansene fra annet hold. og pappemballasje sammen med transport, sikkerhet og logistikkoptimalisering.  Videre sikrer det at produkter kommer trygt frem og reduserer også kundens kostnader og ressurser da de ikke lenger trenger å hente inn disse kompetansene fra annet hold.

 
 
 
 
 

Arco Berkenbosch, Vice President of Marketing, Research and Development vws Smurfit Kappa sa, 

"Ved å kombinere vår ekspertise med ESTL vil vi avdekke banebrytende innsikt i transportsikkerhet og logistikkoptimalisering for å hjelpe våre kunders virksomheter.  Samarbeidet vil gjøre det mulig for kundene å utvikle sluttløsninger for emballasje og være trygge på at den vil levere på alle nivåer – fra trygg transport under forsyningskjeden, gjennom å tiltrekke seg kjøpere på hyllen – og samtidig spare kostnader på å minimere skade på produktet og redusere unødvendig emballasjeavfall."   

Partnerskapet med ESTL gir Smurfit Kappa fokus på å levere innovative løsninger som er basert på dyp kundeinnsikt, løser reelle problemer og leverer kundevekst.  Samarbeidet har allerede høstet en rekke store og internasjonale merkevarer.

Jelle Dendauw, president i pakkeavdelingen på ESTL sa,

"Vi er veldig glade for å samarbeide med Smurfit Kappa som tilbyr sine kunder muligheten til å ta en helhetlig gjennomgang av hele verdikjeden og deres tilhørende emballasjebehov.  Vi gir kundene et nøytralt og uavhengig synspunkt på hvordan de kan optimalisere sin pallbelastningsstabilitet og redusere skadede produkter og avfall."

Dette samarbeidet med ESTL er et annet eksempel på hvordan Smurfit Kappa er satt til å "Åpne fremtiden" for sine kunder.  Den nye strategien fokuserer på å levere kundevekst gjennom innsikt og innovasjon, noe som reflekterer den fortsatte kampen for merkeeiere for å vinne den viktige First Moment of Truth, hvor kundene velger en merkevare over en annen.  Den er brakt til liv gjennom et dynamisk mikronettsted, der en rekke filmer demonstrere hvordan kunder over hele verden har jobbet i partnerskap med Smurfit Kappa for å skape innovative løsninger som har drevet til kommersiell suksess.  Det nye mikronettstedet kan besøkes på www.openthefuture.info og vil være hjemmet for nytt, delbart innhold som oppdateres jevnlig.

Klikk under under for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess. 

 

Smurfit Kappa går sammen med ESTL, ingeniører innen logistikk