I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Anerkjennelse til Smurfit Kappa fra FSC®

15 March 2013 


FSC® gir Smurfit Kappa anerkjennelse for selskapets engasjement for å øke bevisstheten om bærekraftig skogbruk

 Britiske Smurfit Kappa er verdensledende på området papirbasert emballasje, og nå anerkjennes de for sitt enestående bidrag til å øke bevisstheten om bærekraftig skogbruk. Dette kommer i kjølvannet av deres landsomfattende støtte til den internasjonale markeringen til Forest Stewardship Council®, den såkalte FSC-fredagen (holdt 28. september 2012).  

Direktøren i FSC UK, Charles Thwaites MBE, overrakte prisen tirsdag den 19. februar 2013 til Mike Fadden, Smurfit Kappas Regional Director East, som mottok den på vegne av Smurfit Kappa UK. Til stede var også Melvyn Mabbutt, Managing Director i Smurfit Kappa Diss, og David Upton, General Manager i Smurfit Kappas Peterborough-anlegg.      

Charles Thwaites, direktør i Forest Stewardship Council, (til venstre) overrekker FSC Outstanding Contribution Award 2012 til Mike Fadden, Smurfit Kappas Regional Director East

 

Den bidrar til å øke bevisstheten rundt hvor viktig det er å forvalte disse skogene på en ansvarlig måte og hvilken rolle FSC spiller i det hele.

Prisen deles ut til organisasjoner som gjennom et bestemt prosjekt eller en bestemt aktivitet har jobbet for å fremme ansvarlig skogbruk i Storbritannia. Både WWF og Royal Mail vant FSC-priser i 2011, og M&S ble anerkjent for prestasjonene sine i fjor. Bovis Lend Lease fikk også ros for sitt fremragende bidrag til FSC-systemet for prosjektsertifiseringen av den olympiske deltakerlandsbyen.

Smurfit Kappa fikk prisen fra FSC UK i anledning kursaktivitetene og de holdningsskapende tiltakene de gjennomførte på FSC-fredagen i 2012. De har fått mye ros for at de har lyktes med å nå ut til lokalsamfunnene og bidratt til å spre FSC-budskapet med fantasi og entusiasme.

En rekke Smurfit Kappa-anlegg deltok i feiringen av FSC-fredagen. Mange samarbeidet med nærliggende skoler og lokalsamfunn for å lære barna hvor viktig det er med bærekraftig skogbruk. Det ble også sendt ut intern informasjon og organisert interne aktiviteter for å spre budskapet til de ansatte.

Den østlige regionen fikk spesielt mye ros for aktivitetene som fant sted på anleggene ved Diss, March og Peterborough. Charles Thwaites, direktør i Forest Stewardship Council, som også er High Sheriff i Herefordshire, kommenterte følgende: "Vi deler ikke ut mer enn fem eller seks av disse prisene for utmerkede bidrag hvert år. Det er mange selskaper som er verdig en utmerkelse, men disse gir vi som en anerkjennelse for helt spesielle prosjekter som selskapene er involvert i som fremmer navnet FSC. Derfor er Smurfit Kappa i svært godt selskap.

Som organisasjon er vi avhengige av at selskapene som følger FSCs prinsipper forteller sine egne kunder hva FSC betyr for dem, slik at disse i sin tur kan spre budskapet videre og lære opp kundene sine. FSC-fredagen er en flott måte å gjøre dette på."

Melvyn Mabbutt kommenterte følgende: "FSC-fredagen involverte lokale skolebarn, noe som ikke bare reklamerte for hvor viktig det er med bærekraftig skogbruk, men som også oppmuntret til en flott fellesskapsånd. Ideen om å plante trær i anledning dagen ble utført for å oppmuntre til et langsiktig samarbeid med lokalsamfunnet, der barna kan komme tilbake til området og se hvordan plantene vokser. Og vi håper på å videreutvikle dette området ved å sette opp fuglekasser en gang i framtiden."

Anerkjennelse til Smurfit Kappa fra FSC®