I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Administrerende direktør i Smurfit Kappa CEO utnevnt til styreformann i CEPI

​6 January 2014

Smurfit Kappa annonserer at konsernsjef Gary McGann har blitt utnevnt til styreformann for Confederation of European Paper Industries ("CEPI") med virkning fra 1. januar 2014.

CEPI er en Brussel-basert ideell organisasjon som representerer den europeiske papirindustrien. McGann vil overta for Jussi Pessonen, administrerende direktør i UPM.  

Rollen som styreformann har en løpetid på to år. I løpet av denne tiden er formannen ansvarlig for å representere den europeiske papirindustrien på et EU- og internasjonalt nivå. McGann har vært et medlem av styret i CEPI siden 2010.

 

Om CEPI - Confederation of European Paper Industries  

Confederation of European Paper Industries (CEPI) er en Brussel-basert ideell organisasjon som omorganiserer den europeiske papirindustrien og fremhever industriens prestasjoner og fordelene ved organisasjonens produkter. Gjennom sine 18 medlemsland (17 EU-medlemmer pluss Norge) representerer CEPI 520 selskaper innen produksjon av fibermasse, papir og papp over hele Europa, alt fra små og mellomstore bedrifter til multinasjonale selskaper, og 950 papirfabrikker. Sammen representerer de 23 % av verdens produksjon.  

Administrerende direktør i Smurfit Kappa CEO utnevnt til styreformann i CEPI