I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa inn i sentralamerikanske markeder med sterk vekst gjennom CYBSA-kjøp

​9 March 2015 

Smurfit Kappa Group er glade for å meddele at de har inngått avtale om å kjøpe Grupo CYBSA, en ikke-integrert bølgepapp-, falsekartong- og fleksibel emballasjeprodusent med drift i El Salvador og Costa Rica.

CYBSA er et privat selskap med om lag 1.000 sysselsatte og en nettoformue den 31. desember 2014 på om lag US$40 millioner. De driver fem emballasjeanlegg i markeder i sterk vekst i El Salvador og Costa Rica, hvorfra de betjener en voksende kundebase i hjemmemarkedet, i tillegg til Guatemala og Honduras. 

I kjølvannet av fullførelsen av kjøp for over €160 millioner i Amerika i 2014, vil kjøpet av CYBSA ytterligere styrke SKGs tilstedeværelse i regionen, og gir oss et anselig emballasjeavtrykk i 12 land fra sørlige USA til Argentina. Innenfor disse markedene er gruppen unikt plassert som den største pan-regionale leverandøren som bruker sitt økende globale perspektiv og differensierte tilbud til å skape og drive verdier for våre kunder. 

Transaksjonen, som umiddelbart vil være inntektsvoksende, er ventet å avsluttes i andre kvartal av 2015 etter at vanlige avslutningsbetingelser og reguleringsgodkjennelse er gjennomført. Basert på 2014 EBITDA på nesten US$13 millioner og ventede synergier på om lag US$6 millioner, hvorav over US$4 millioner vil bli levert det første året, vil gruppen fullbyrde ervervelsen med et post synergier multiplum på 5,5 ganger EBITDA. 

Gary McGann, Smurfit Kappa Group CEO, sa: “Vi er veldig glade for å fortelle om vår avtale om å kjøpe CYBSA, og ser frem til å ønske det strålende teamet fra CYBSA inn i Smurfit Kappa-gruppen. Transaksjonen speiler vårt vedvarende engasjement med å øke vår tilstedeværelse på det amerikanske markedet og vil ytterligere øke SKGs kapasitet til å tilby innovative, innsiktsbaserte, differensierte og verdiøkende emballasjeløsninger til både nåværende og fremtidige kunder over hele kontinentet.”

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa inn i sentralamerikanske markeder med sterk vekst gjennom CYBSA-kjøp