I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa – vi visualiserer!

3 October 2013

Før du gjør det på ordentlig, gjør du det riktig.

En optimal shoppingerfaring leder til slutt til det perfekte emballasjedesignet. Med den nye teknologien kan kunder nå oppleve denne erfaringen og sette den ut i livet med Smurfit Kappas 3D Store Visualiser, som ble lansert forrige uke.  

Den unike Smurfit Kappa Shelf Viewer gjør det mulig for oss å analysere hva som trengs for ditt produkt på hylla i dag. The Store Visualiser gir tilgang til flere tusen utbyttbare optimeringscenarioer, bilder, filmer og live demos av segmentmerker og kundespesifikke emballeringsløsninger til utfordringen i hyllene. Alle disse alternativene vises på en stor 4.5 gange 2.5 meter høy billedskjerm.

Store Visualiser følger fjorårets lansering av Shelf Viewer. Det er det nyeste innen Smurfit Kappas spekter av Innotools og befester vår markedsposisjon med innovasjon som fungerer.

Med Store Visualiser gir vi våre kunder en klar konkurransefordel, ettersom konsumentens opplevelse av emballasjedesign kan testes før det gis ut på markedet. Så før et emballasjedesign gjøres virkelig, gjøres det riktig.  

 "Ett av våre hovedmål er å hjelpe kundene til å lykkes i markedet. Store Visualiser gir vårt lederskap innen forenende teknologi unik innsikt når det gjelder emballasje, og et videre steg i å forstå konsumenter ved å bokstavelig talt tre inn i deres sko. Slik sikrer vi at når våre kunder designer og tester emballasjen sin før de gjør det på ordentlig, gjør de det riktig." 

Tony Smurfit,
Smurfit Kappa´s Chief Operations Officer

Det sikre og fortrolige miljøet som Store Visualiser gir til merkeundersøkelse er den beste måten å garantere den mest betydelige virkningen på det første sannhetsøyeblikket, når en konsument kommer i kontakt med merket. Å studere konsumentenes adferd er en konkurransemessig fordel, og et steg videre i Smurfit Kappas lederskap i å forske på optimalisering av emballasjedesign for våre kunder. Vår konstante forbedring viser at i Smurfit Kappa vet vi at fremtiden er nå, og at vi er klare for den.

Smurfit Kappa – vi visualiserer!