I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Ettertrykk av høy kvalitet (HQPP)

Smurfit Kappa Print Vision oppnår 120DPI på lyse og heldekkende substrater, noe som er godt over industristandarden.

Trykkekunstens makt

Trykking er et viktig medium for sluttkommunikasjon med hensyn til å overtale forbrukeren til å kjøpe ditt produkt, og her forstår vi våre kunders behov. Profesjonelle markedsførere og produktsjefer forstår at emballasjen må skille seg ut slik at forbrukeren vet at ditt produkt er tilgjengelig, i tillegg til øke lysten til å kjøpe det. Vår ekspertise og kompetanse innen trykketeknikk er av høy kvalitet, samt fokus på støtte av kundene og dette skiller oss ut fra andre.

Smurfit Kappa Trykk - Visjon

Denne gruppen av produksjonsfasiliteter fokuserer kun på å gi trykkløsninger av høy kvalitet, og er anerkjent av trykkeindustrien, inkludert EFIA (European Flexographic Industry Association) med priser hvert år siden 2007 for sin sektorledende trykkvalitet.  

“Industristandarden for fleksografisk ettertrykk av høy kvalitet er 85-100 DPI (punkt pr. tomme). Smurfit Kappa Print Vision oppnår 120 DPI på lyse og bestrøkne flater, en kvalitet som er sammenlignbar med litografisk laminering. Den neste milepælen er en industriledende 150 DPI.”

Paul Cahill, Salgsdirektør ved Print Vision

Innovasjon er kun mulig gjennom det meget godt opplærte og motiverte personalet internt i forretningsvirksomheten.

Dette nivået av trykkutvikling gjør at kundene kan lage nye og spennende materialvalg for å støtte sin egenprofil, noe som skaper hyllepåvirkning med betydelige kostnadsbesparelser.

Et eksempel er EFIA 2011, den fremragende prisbelønte innovasjonen Old Tom gavepakning produsert for Robinson’s Breweries. Pakningen ble trykket med en treaktig effekt, noe som erstattet en kostbar og ekte trekasse og ga en prispunktreduksjon på 50%. Den nye prisen ga nytt liv til markedstilbudet og en endring av salgstallene.

 Robinson’s Breweries kom til oss med en utfordring. Det fantes flere utfordringer med deres Old Tom gavepakning, som opprinnelig var pakket i en ekte trekasse, var kostbar og skjulte innholdet. Flasken var et av merkets unike salgsargumenter. (USPs)

““Vi er henrykte over den nye pakningen. Det var en fornøyelse å samarbeide med Smurfit Kappa. De er raske når det gjelder løsning og implementering. Vi endte opp med en flott pakning uten å gå på bekostning av våre prestisjefylte treaktige effekt. Den ser helt ekte ut!"

John Robinson, Brand Manager at Robinson Breweries

Papir gjort om til enkeltark

Denne løsningen var den første innen industrien, og kundene ønsket det nye papiret umiddelbart

Les mer

Mål og analyse

Reduksjon av upraktisk materiale gir kostnadseffektiv og bærekraftig emballasje.

Mer om mål og analyse