I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Innovativ emballasje

​Smurfit Kappa leverer smarte emballasjeløsninger i alle former og størrelser, fra stor industriemballasje til trykte forbrukeremballasje av høy kvalitet som vekker oppsikt

Vi har 700 designere over hele verden, og kan garantere at vi aldri går tom for ideer og innovativ emballasjedesign for kundene våre. 

Vi kreerer innovativt design hele tiden, som for eksempel den originale og revolusjonerende prismeformede gavepakningen, som gir kundene våre mulighet til å gjøre en forskjell i hyllene.

Du finner innovasjon på mange områder i Smurfit Kappa. Ved å tenke nytt har vi kommet med emballasjeløsningen Nestle Special-T, som sparer både emballasjemateriale og transportkostnader – med store fordeler for miljøet. 

I vår innovasjonsdatabase InnoBook finner du fire tusen av våre mest suksessrike designer. Og flere inspirerende emballasjeløsninger blir lastet opp hver eneste dag. Utvalget av løsninger som vises her gir et innsyn i dynamikken og innovasjonskulturen hos Smurfit Kappa, og viser kreative forslag fra våre verdsatte designere.