I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Arco Berkenbosch - Vice President Marketing, Research and Development

Det er vanskelig å forklare hvor inspirerende det er å samarbeide med en kollektiv hjerne fra 1000 innovative mennesker

Jeg er visepresident innen markedsføring, forskning- og utvikling og ansvarlig for å styre og drive innovasjon i Smurfit Kappa

 

Hva medfører din rolle?

To elementer er viktige i min rolle:

For det første tror vi at det beste for våre kunder er å ha lokal innovasjon, derfor bruker jeg ordet styre og ikke lede. Vi betjener våre kunder ved å gjøre innovasjoner i nærheten av deres virksomhet, deres marked og deres produksjon.  Vi styrer og kontrollerer dette sentralt ved å bygge opp et vitenskapelig fundament for å sikre at vi tilbyr våre kunder en pålitelig og akseptabel  løsning. 

For det andre muliggjør vi kryssopplæring av vårt personale for å sørge for at alle våre innovasjoner er tilgjengelige for alle våre kunder. Kan du tenke deg hvor inspirerende det er å samarbeide med den kollektive hjernen til 1000 innovative mennesker, men det er akkurat hva som skjer hos Smurfit Kappa.

Jeg er også ansvarlig for markedsføring og kundestøtte. Vår kundedrevne innovasjon gjenspeiler måten vi organiserer oss på. Det er årsaken til at vi velger den uvanlige kombinasjonen av å plassere markedsføring, kundestøtte og forskning og utvikling i en felles enhet. Denne formen er vellykket og  gir vårt markedsførings- og kundedrevne personale den siste kunnskapen og innovasjonen samt gir vårt R&D personale de siste kundebehovene.

Hva utgjør en god innovasjon for deg?

En god innovasjon inspirerer og stimulerer. Det er vanligvis slik som, "Wow, det var smart, hvorfor har jeg ikke tenkt på det tidligere?" Uansett er det viktigste at de må kobles til et kundebehov, problemløsing eller verdiskaping.

Hvordan inspirerer du innovasjon innen emballering?

Vi er en forretningsvirksomhet for folket, slik at vi er fullt og helt fokusert på å inspirere våre mennesker til å bruke et variert utvalg av formelle og uformelle verktøy og prosesser. Den globale Innovation Awards og "InnoTools" er kun to av mange eksempler. Hva som gjør oss til en veldig unik bedrift, er inspirasjonskulturen.   Vi stopper aldri vår søken etter innovasjon.  Vi ønsker alltid å finne ut, oppdage og bevise. Dette er en kultur som er inspirerende og alle i ledelsen støtter og driver - inkludert meg.

Emballasje for produkter

Vi utvikler, produserer og leverer papirbasert emballasje for å pakke, promotere og beskytte våre kunders produkter

Les mer