I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Paul, Storbrittania

​Etter at kunden hadde sett konseptet, kunne de se at målet deres var oppnåelig, og de ga oss oppdraget med å gjøre løsningen mer raffinert

Det ferdige produktet ga en kostnadsbesparelse på 38% i forhold til den eksisterende emballasjen.

Hva har vært din største innovasjon?

Det har vært en "Underground Storage Tank Protector", som er en utrustning som brukes til å forme celler av fiberglass i underjordiske lagringstanker, slik som avløpsvann og lagring av drivstoff på bensinstasjoner. De kostnadsbesparende beskyttelsesinnretningene erstatter en plast- og skumform. Løsningen festes til tanken med jevne mellomrom i lengderetningen, skaper sporgroper, og blir deretter dekket med fiberglass. Sporgropene fylles deretter med frostvæske og kappes av for å skape et isolasjonsbånd. Dette forhindrer at innholdet fryser ved lave temperaturer under bakkenivå."

Hva var inspirasjonen bak innovasjonen?

Poenget var å skape en struktur som ligner på utformingen av en sjokoladeplate. Jeg innså at dersom jeg snudde et standard 0422-brett på hodet og skrånet sidene, kunne jeg skape den riktige formen. Deretter skjøtet jeg noen av dem med en foldemaskin for å skape beskyttelsen. Etterat kunden hadde sett konseptet, kunne de se at målet deres var oppnåelig, og ga oss oppdraget med å gjøre løsningen mer raffinert. Nøkkelen til suksessen var måten den brettet seg på, og jeg samarbeidet med kunden for å finne den optimale metoden for å konstruere formen.

Hva skjedde så?

Sluttprøvene ble godkjent av kunden, noe som ga en kostnadsbesparelse på 38 % i forhold til den eksisterende løsningen. Resten er historie. Senere det året vant den i Smurfit Kappa’s Innovation Awards for Storbritannia, noe som førte til at den kom med i European Innovation Awards. Der vant den gull, blant designere fra hele Europa, noe som gjør den til et prosjekt som jeg ikke kommer til å glemme så lett.

Industriemballasje

All vår emballasje til industrien er utviklet for å sikre at produktene kommer frem i optimal tilstand

Mer om våre industriprodukter