I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Oliver, Tyskland

Det smarte designet gir bedre eksponering av varemerket på salgsstedet, forbedrer emballasjens stivhet og utnytter tidligere ubenyttet plass

Hva har vært din største innovasjon?

 

Mitt hylleklare brett kalt "Balisto", som forbedret synligheten av den opprinnelige emballasjen på hyllen i forhold til originalen. Den har også et smart frontpanel, utformet for å brette ned innsiden automatisk, noe som utnytter tidligere ubenyttet plass.

Denne "nedbrettingen" forbedrer emballasjens stivhet, og gir bedre merkevareeksponering på salgsstedet, selv når den plasseres på en lavere hylle hos detaljisten.

“Det inspirerer meg til å se etter nye bruksområder som gir ekstra verdi til selv de mest vanlige produktene.”

Hva var inspirasjonen bak innovasjonen?

Jeg ser alltid etter nye måter å gjøre ting på for å møte kravene. Det inspirerer meg til å se etter nye bruksområder som gir ekstra verdi til selv de mest vanlige produktene. Min inspirasjon har også hjulpet andre innen vår forretningsvirksomhet. Et helt team arbeidet med løsningen sammen med meg, og det er sant at i Smurfit Kappa snakker du med én person, men samarbeider med hundrevis.

Hva skjedde så?

Kunden likte ideen om å utnytte materialet for tilleggseksponering av merkevaren, sammen med den ekstra fordelen med en materialbesparelse på 10% i forhold til den tidligere løsningen. Som en bærekraftig og motivert bedrift er det et konstant press ved vårt arbeid som jeg alltid er bevisst på. Denne suksessen har ført til at mange detaljister har godtatt emballasjen som en mer bærekraftig løsning for sine krav.

Min løsning ble også premiert med Smurfit Kappa Innovation Awards, og det var et virkelig privilegium å bli anerkjent på denne måten av både kollegaer og kunder.

Forbrukeremballasje

Vi tilbyr en rekke løsninger i forskjellige materialer og innovative design med kvalitetstrykk for maksimal merkevarefokus og økt salg

Les mer om forbrukeremballasje