I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Tilnærming

Vår innovasjonsprosess starter med forståelse av ditt marked

Innovasjon ligger i genene våre, og det å utfordre status quo er en grunnleggende del av vår strategi. Vår tilnærming til innovasjon er fullstendig markedsstyrt, og fokusert på å løse dine utfordringer. Enten det gjelder produktutvikling, prosessforbedring eller optimalisering av effektiviteten din, starter vår innovasjonsprosess ved å forstå markedet ditt.

Kompetanse, erfaring og lidenskap

Vårt primære mål er å støtte kundene våre gjennom våre medarbeideres engasjement og kreativitet.  Våre medarbeidere er drevne, har god opplæring, sterk motivasjon og har en ekspertise innen emballering det skal mye til å overgå.

Innovasjonsvitenskap

Innovasjon bør baseres på fakta, snarere enn på intuisjon. Vi har derfor et nettverk av laboratorier, fasiliteter og verktøy som bistår oss i å skape formålstjenlige, kostnadseffektive og bærekraftige emballasjeløsninger. Våre unike verktøy er basert på vitenskapelige kunnskaper om emballasjens fysiske atferd i verdikjeden, tilegnet gjennom analyse av over 15 millioner emballasjer hvert år.

Vi vurderer mer enn våre produkter

Vi går et skritt videre for å gi kundene de beste data og analyser for å treffe de rette  avgjørelser om sin emballasje. Vet du for eksempel:

  • Hvor mye styrke som skal til for å åpne en eske?
  • Hvor mye skade du forårsaker ved å strekke innpakning?
  • Hvordan du forhindrer produktskade når kjøretøy kjører i rundkjøringer?

Vår innovasjon viser hvordan vi hjelper kundene våre til å spare mer, selge mer, yte bedre og optimalisere sine emballasjeløsninger