I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Studenter og akademikere

Bli en del av den totale pakken. Knytt deg til Smurfit Kappa.

Utforsk våre muligheter og få en rask start på din karriere allerede i dag.

Enten du er nyutdannet akademiker eller fortsatt er universitetsstudent, har vi en rekke spennende muligheter å tilby deg rundt om i verden.

Akademikere: Hvorfor knytte deg til oss?

Du vil bli en del av et talentfullt globalt team på mer enn 45,000 personer i over 34 land.

Du vil spille en rolle ved å levere markedsledende, innovative løsninger til lokale og multinasjonale kunder.  Områdene inkluderer: Økonomi, drift, produktdesign, samt salg og markedsføring.

Du vil ha en rekke opplærings- og utviklingsmuligheter for å øke din kompetanse og ditt potensiale som en fremtidig leder innenfor ditt ønskede felt. Denne utviklingen vil bestå av ulike former og systemer avhengig av de ulike landene. Utvalget av aktiviteter inkluderer: arbeidstrening, veiledning og undervisning fra tid til annen.

En rekke akademiske programmer (Irland, Nederland, Storbritannia…) er tilgjengelige internasjonalt. Finn et program nær deg:

Studenter: Ønsker du å være et skritt foran?

Vi tar deg lenger enn til klasserommet.

Lei av fotokopiering, arkivering og kaffelaging?

Når vi tar inn studenter, er det fordi vi ønsker å gi meningsfylte opplevelser enten det gjelder sommervikariater, støtte til hovedfagsoppgaver, eller programmer for arbeidserfaring. Vi ser dette som en utmerket måte for deg til å få en bedre idé om dine egne styrker og målsetninger for din fremtidige karriere. På samme tid lærer vi fra deg - ved at du forteller oss hva vi bør fortsette med og hva vi kan gjøre bedre.

Ledige stillinger

Muligheter for å gjøre karriere

Oversikt over ledige stillinger

Møt flere av våre folk

Denise 120x120.jpgDenise
International Market Research
Student
Singapore 

 

Rónán 120x120.jpgRonan
Graduate Trainee
Ireland