I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Emballasjeproduksjon

En verdensleder innen utforming, produksjon og levering av papirbasert emballasje

Fra mer enn 370 steder i Europa og Amerika, leverer vi en rekke papirbaserte emballasjeløsninger. Dette nettverket tillater oss å arbeide i nært samarbeid med våre kunder på et lokalt nivå, og ennå yte ekspertise og erfaring på et globalt nivå.

95% av våre produkter er skreddersydd etter våre kunders ønsker, og vi har erfaring med å levere papirbasert emballasje i alle mulige slags størrelser, former og utførelser.

Bølgepappemballasje

Vårt primærmarked er bølgepappemballasje, der vi produserer omkring 9,6 millioner m2 emballasje hvert år - 87 % i Europa og 13 % i Latin-Amerika.

Massivpapp og sammenleggbar kartong

Vi produserer over 300,000 tonn emballasje av massiv papp og sammenleggbar kartong hvert år. I Europa gjør dette oss til markedsledende innen produksjon av massiv papp, og den tredje største produsenten innen emballasje av sammenleggbar kartong.

Sekker

Vi er den tredje største produsenten av sekker i Latin-Amerika, og produserer over 300 millioner sekker hvert år.

Rør

Vi har en sterk markedsposisjon innen markedet for rør av komposittkartong.

Bag-in-box-emballasje

Vi er meget aktive innen Bag-in-Box-markedet, og produserer over 120 millioner pakninger i Europa og Amerika. Vi er også verdensledende innen levering av tappekraner for Bag-in-Box-emballasje. 

Visste du..

  • at vi produserer over 26 milliarder emballasje på verdensbasis hvert år

  • at det tilsvarer 73 millioner emballasje hver dag.